Nyheter

10 000 besøkende

lagt inn 28. okt. 2012, 05:38 av Flaskehjelpen Administrator

Vi er stolte over å ha kunne bidra med gode råd og nyttig informasjon til over ti tusen unike besøkende, og at 1 av 5 kommer tilbake "på besøk" setter vi umåtelig stor pris på.

I løpet av de siste ukene har vi ryddet litt, omstrukturert noe, og lagt til informasjon som vi håper vi være til nytte og glede for både foreldre og barn i årene som kommer.

Siste skudd på stammen er reisetips, som vi har lagt ut en sniktitt på.

Takk

lagt inn 10. apr. 2012, 13:06 av Flaskehjelpen Administrator

Vi vil gjerne rette en stor takk til alle som besøker sidene våre. Det er en glede å se at vår lille samling av erfaringer og råd er til nytte. Samtidig vil vi gjerne oppfordre deg som leser til å gi oss innspill i form av egne tips og triks eller meninger om det du finner her. Vi oppdaterer gjerne innholdet, legger til interessante linker, spør helsesøster om noe du kanskje ikke vil spørre om selv... You name it. Flaskehjelpen er her for deg!

Billig utstyr

lagt inn 14. jan. 2012, 12:46 av Flaskehjelpen Administrator   [ oppdatert 14. jan. 2012, 23:22 ]

Synes du utstyret er dyrt - det være seg produkter for å støtte opp rundt mating av barnet, annet stell, sikkerhet eller ekstrautstyr? Det er vi helt enige i. Derfor kan vi tipse om å kjøpe visse ting fra utlandet. En liten, uformell guide til hvordan du går frem finner du nå under seksjonen Utstyr.

Flaskehjelpen vokser

lagt inn 26. nov. 2011, 00:12 av Flaskehjelpen Administrator   [ oppdatert 27. nov. 2011, 09:48 ]

Tips er oppdatert etter innspill fra ivrige foreldre, og vi kan stolt konstatere at vi har over 2011 unike besøkende! Dette betyr at vi gledelig fortsetter å tilby tjenesten i 2012.

Dersom du har tips eller kommentarer til Flaskehjelpen.no, så kan du gi oss innspill via siden Støttemedlem


Ha en fortsatt fin tid fremover!

Hilsen flaskehjelpen.no's "crew" :-)


Mer om morsmelkerstatning

lagt inn 27. mar. 2011, 10:34 av Flaskehjelpen Administrator   [ oppdatert 27. nov. 2011, 09:47 ]

På grunn av økende etterspørsel etter informasjon av MME, har vi inkludert en FAQ på siden om MME-alternativer, samt en lenke til morsmelkerstatningens historie. Så retter vi fokus tilbake til det som er Flaskehjelpen.no sitt kjerneområde, nemlig mating fra flaske - uavhengig av innhold!Morsmelkerstatning

lagt inn 8. mar. 2011, 23:50 av Flaskehjelpen Administrator   [ oppdatert 27. nov. 2011, 09:47 ]

Flaskehjelpen har registrert et behov blant foreldre for å finne mer informasjon om hva morsmelkerstatning (MME) er og hvilke retningslinjer og alternativer som finnes. Vi innhenter derfor informasjon fra myndigheter, helsestasjon og produsenter, og tar en titt på morsmelkerstatningens historie. Vi er spent på resultatet, som vi forventer å publisere i april 2011.

Resultat: Seksjonen Morsmelkerstatning inneholder informasjon som vi hentet inn. Håper det smaker!


Flere tips er lagt inn

lagt inn 6. mar. 2011, 11:39 av Flaskehjelpen Administrator   [ oppdatert 27. nov. 2011, 09:48 ]

Vi nærmer oss lansering, og flere tips er lagt til. Hjemmesidene er fremdeles litt ustrukturerte, men vi håper søkefunksjonen er til hjelp og at du som gjest finner noe du har bruk for. Bli gjerne en bidragsyter - har du tips, erfaringer eller innvendinger, så ta kontakt med oss. Dette er et frivillig initiativ, og vi trenger alle bidrag vi kan få.

Resultat: Se siden Tips


flaskehjelpen.no er under utvikling

lagt inn 17. feb. 2011, 15:01 av Flaskehjelpen Administrator   [ oppdatert 27. nov. 2011, 09:48 ]

Vi forventer å kunne lansere flaskehjelpen.no i løpet av mars 2011. Frem mot denne datoen vil nok layouten endres, og vi jobber på spreng med å samle stoff fra både frivillige og profesjonelle kilder. På flaskehjelpen.no vil de fleste kilder være anonyme, men alt som publiseres vil bli kontrollert av vår administrasjon. Vi håper du vil oppleve flaskehjelpen.no som en god kilde til kunnskap om hvordan ditt barn kan få en trygg og god introduksjon til mat fra flaske. Pupp er best, men flaske er nest best!

Resultat: flaskehjelpen.no ble lansert :-)


1-8 of 8